måndag, oktober 23, 2006

Tunga tider

Det är tunga tider för de flesta av oss i Off the Record för tillfället. Det främsta skälet är den hemtenta som vi sitter och plitar på. Och det märks att vi inte är ensamma om det. På helger och lågt in på vardagskvällarna när man borde hålla sig bort från arbetet sitter fortfarande fler än vanligt flitiga elever och sliter sig i håret och knappar på tangentborden i datorsalarna.

Trots att det kan vara hur svårt som helst, så måste man kunna se ljuset på andra sidan. Den dag när man lämnar sin hemtenta, belåten och minst sagt tacksam för att det är klart, kan man andas ut för en stund. Man måste se de ljusa stunderna man kan belöna sig med när det är över.

Nu lär vi knappast kunna varva ner oss allt för mycket ändå, till jul skall vi ha vår C-uppsats färdig. Det betyder många långa kvällar framför Word och läroböcker innan man kan höra den dova mjuka dunsen när man släpper ner den utskrivna uppsatsen i examinatorns låda.

1 kommentar:

Anonym sa...

Lucnh break!

Allt i mellan ÅT hör man ett kurr i magen också - man får inte glömma av att äta, annars kan det sluta med en duns i tangentbordet..