onsdag, oktober 25, 2006

Fyll HLK med vatten


Off the Record gillar att hitta nya vinklar på vardagliga saker. Vår fantastiska högskola HLK som vi hänger på titt som tätt har en underbar struktur. De olika våningarna och flertalet glasväggar gör att Off the Record vill genomföra ett experiment. Om vi täpper avloppet till det lilla vattenfallet i entrén så kommer det förr eller senare att bildas en stor vattensamling som efter ytterliggare ett litet tag kommer att fylla byggnaden med vatten (ok vi får kanske täta lite dörrar och springor här och var också). Beräknad lagom vattenmassa bör vara lite över våning två.

Tänk att hoppa från fyran och landa i detta plaskparadis. Ligga på rygg och titta upp i taket och filosofera i detta kunskapens palats. Ta en simtur in i datorsalarna (vill dock varna för viss eventuellt kortsluten utrustning) eller bara relaxa i Orangeriet.

En bra idé anser Off the Record. Frågan är bara: När täpper vi till? Bli inte förvånad om du en dag kommer till byggnaden möter oss snorklande vid karuselldörrarna.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Kanonkulan från fyran är given!

Adam sa...

blubb blubb blubb...

Anonym sa...

jisses, vilken ide! ja e så på att täppa igen å göra kortslutning i snurrdurrarna å alt! haha...basäng HLK here we come

Jens sa...

Jag tycker vi anordnar SWE på HLK nästa år. Hägg du är projektledare och Rask är badvakt. Jag sätter igång ock skriver en motion till FUM nu. Hjälp mig gärna med argumentationen kring säkerhetsaspekterna, Rask har du tagit baddaren?

Sizuela sa...

Lätt att det skall genomföras, ytterst uppskattat dessutom. Frågan är dock hur.. hur tar man sig in? Kanske byggas ny entré på tvåan med tillhörande trappa?