fredag, oktober 06, 2006

Återstoden av dagen


I dessa tider när höstens mörker täcks över vårt lilla samhälle och skolårets sista år sjunger på sin sista vals, så börjar våra tankar om framtiden att ge oss en deprimerande och vemodig blick. Detta på grund av att de flesta av oss ska bege sig till främmande vidder och där läsa sin sista termin. Inte är problemet i sig för att vi ska resa bort, för detta i sig är ett stort livsäventyr, utan för att vi känner att det inte finns något för oss att återvända till.
Man behöver ett mål, nåt att komma hem till när skolan är slut och innan alla försvinner. Ett projekt av nåt slag. Det här är Off the Records lilla plan:
Basen för vårt nya liv blir Göteborg där en stor lägenhet med plats för ett flertal glada kamrater kommer att införskaffas. Samtidigt behöver vi också en syssla att ägna sig åt när vi inte hänger på den lokala puben och pratar om våra äventyr. Denna lilla hobby blir ett båtbygge som är ämnat till vår stora jorden-runtresa som i denna stund inte är planlagd i detalj. Tillsvidare blir det att försöka överleva från vemodighetens starka grepp om livet.

Inga kommentarer: